Gezocht: parttime finance medewerker

Bij jong communicatie bureau

27 FEBRUARI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Parttime Finance medewerker Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een internationaal PR bureau? Wil je werken voor de mooiste merken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Grayling is een van de snelstgroeiende internationale PR firma’s ter wereld en is actief in meer dan 40 landen. In Nederland werken we voor mooie merken als Land Rover, British Airways, PUMA, Crowne Plaza, SMEG, Nikon en Primark. 

Parttime Finance medewerker

Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een internationaal PR bureau? Wil je werken voor de mooiste merken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Grayling is een van de snelstgroeiende internationale PR firma’s ter wereld en is actief in meer dan 70 landen. In Nederland werken we voor mooie merken als Land Rover, British Airways, PUMA, Crowne Plaza, SMEG, Nikon en Primark. 

Ook in Nederland groeien we hard. Vandaar dat we op zoek zijn naar een parttime finance medewerker. In deze functie ben je samen met de Managing Director verantwoordelijk voor alle financiële stromen binnen het bedrijf en rapporteer je maandelijks naar de Holding van het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk. Ook heb je een neus voor het optimaliseren van processen en draag je zorg voor betalingen, het versturen van facturen en het geven van advies aan de consultants. De functie betreft een parttime baan van ongeveer twee dagen per week. 

De functie

We zijn op zoek naar een allround finance professional. De belangrijkste verantwoordelijkheden van Finance medewerker bij Grayling zijn:

• Het voorbereiden en verzenden van facturen

• Complete inkoopadministratie

• Het opstellen en bewaken van budget, op kantoor en op klant niveau

• Het maandelijks rapporteren naar de Holding en wekelijks rapporteren naar de Managing Director

Het meedenken in de bedrijfsvoering 

Grayling zoekt talent met:

• HBO/WO denk- en werkniveau

• Minimaal 5 jaar ervaring in finance

• Flinke kennis diverse boekhoudprogramma’s

• Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk

• Conceptueel vermogen en het vermogen om ideeen om te zetten in acties

• Empathie en sterke sociale vaardigheden

• Een gestructureerde en nauwkeurige manier van werken

Het aanbod

Grayling biedt de gelegenheid te werken in een internationale omgeving waar creativiteit, flexibiliteit en professionaliteit centraal staan. We zijn een jong team van enthousiaste medewerkers en je krijgt de kans je binnen een groeiend bureau te ontwikkelen tot een belangrijke spil met afwisselende werkzaamheden voor een diversiteit aan mooie klanten. Daarnaast heb je ook voldoende tijd over voor privé zaken.

Het betreft een functie voor 12-16 uur per week. Heb je interesse in de functie of heb je vragen? Stuur dan je cv incl motivatie naar Niels Broekhof:.

E: Niels.broekhof@grayling.com 

T: 020 575 4008

Contactpersonen
Over Grayling Netherlands

Grayling is een toonaangevend, wereldwijd opererend PR-adviesbureau.
Grayling heeft 70 vestigingen in meer dan 40 landen in Europa, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en het Azië.

Belangrijke sectoren waarin het bureau actief is zijn energie, milieu, industrie; gezondheid en farmaceutica; financiële en professionele diensten; technologie, media en telecommunicatie; consumentenmerken, overheid en publieke sector.

www.grayling.nl