Algemene voorwaarden winactie qboo

Deze Promotie wordt niet gesponsord, onderschreven of verricht door Instagram of op welke manier dan ook verbonden met Instagram

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Op alle deelnemers zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

2. Slechts 1 deelname per persoon is toegestaan. Deelnemers die een valse naam of adres opgeven worden gediskwalificeerd.

3. Iedereen die niet volgens de regels meespeelt wordt onmiddellijk gediskwalificeerd.

4. Deelname aan de “qboo meubel” wedstrijd (“De Promotie”) is open voor personen die woonachtig zijn in een van de deelnemende markten (Nederland) en ouder zijn dan 18 jaar. qboo behoudt zich het recht voor om bewijs van leeftijd en/of bewijs van ingezetenschap te vragen. Participatie staat gelijk aan deelname.

5. De promotie is op geen enkele manier gesponsord, georganiseerd of gedaan door of geassocieerd met Instagram. Deelnemers zijn zich er van bewust dat zij persoonlijke gegevens verstrekken aan qboo als de eigenaar van de Instagram pagina, en niet aan Instagram zelf.

HOE MEE TE DOEN

6. De wedstrijd is als volgt. Op de qboo stand op de negenmaandenbeurs staat het volgende: “Maak een foto van je favoriete qboo meubel, tag @qboo.nl op Instagram en maak kans om deze te winnen!” Individuen mogen deelnemen aan de promotie door deze actie uit te voeren en in hun post te vermelden waarom ze willen winnen.

7. De Promotie start om 9.00 uur op woensdag 21 februari 2018 en zal sluiten om 18.00 uur op zondag 25 februari ("Promotie Periode).

8. Naast de genoemde eisen in deze algemene voorwaarden moeten deelnemers ook een geldig Instagramaccount hebben dat privé berichten toestaat.

DE PRIJZEN

9. De prijs bestaat uit 1 qboo meubel voor één individu.

10. de winnaar wordt geselecteerd door de meest originele post te selecteren van individuen die mee hebben gedaan aan de winactie.

11. De winnaar moet inwoner zijn van Nederland

12. De prijs kan niet worden verdeeld.

13. De prijzen zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar en er is geen alternatief in contanten, of een andere vorm van compensatie. 15. De naam van de winnaar wordt gepost onder de Promotie Post en worden ook gecommuniceerd naar de winnaar via een privébericht binnen 48 uur nadat de Promotie Periode verstreken is.

HOE TE CLAIMEN

14. De winnaar heeft 7 dagen om het thuisadres naar qboo te sturen. Als qboo de gegevens van de winnaar niet binnen 7 dagen binnen heeft, wordt de winnaar geacht de prijs te hebben verbeurd en kan de qboo, naar eigen goeddunken, een andere winnaar kiezen.

ALGEMEEN

15. Alle persoonlijke informatie wordt alleen maar gebruikt voor deze Promotie.

16. Qboo behoudt zich het recht om de Promotie te annuleren, te beëindigen, te wijzigen of te schorsen en / of te variëren in de regels op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving.

17. qboo kan elk individu diskwalificeren, als diegene met betrekking tot de promotie zich in de ogen van qboo d ongepast gedraagt. Zij (qboo) kan dit doen naar eigen goeddunken.

18. De beslissing van qboo is definitief en wettelijk bindend.

19. Deze Promotie en de algemene voorwaarden zijn volgens de richtlijnen van de Nederlandse wet en zijn onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van Nederland.

Download PDF
Download PDF
Over Grayling Netherlands

Grayling is een toonaangevend, wereldwijd opererend PR-adviesbureau.
Grayling heeft 70 vestigingen in meer dan 40 landen in Europa, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en het Azië.

Belangrijke sectoren waarin het bureau actief is zijn energie, milieu, industrie; gezondheid en farmaceutica; financiële en professionele diensten; technologie, media en telecommunicatie; consumentenmerken, overheid en publieke sector.

www.grayling.nl