World Energy Congress Istanbul 2016 kiest Grayling

Grayling Kantoren in Turkije en VK sturen de internationale communicatie aan van het World Energy Congress in oktober 2016 in Istanbul

Het internationale communicatiebureau Grayling is na een uitvoerige selectieprocedure geselecteerd om aandacht te genereren voor het World Energy Congress in Istanbul, dat duurt van 10 tot 13 oktober 2016.

Het congres is het driejaarlijkse hoofdevenement van de World Energy Council en het belangrijkste wereldwijde forum voor leiders en pioniers om over oplossingen voor energievraagstukken te debatteren. Istanbul is de 21e wereldstad die wordt aangedaan sinds de oprichting in 1924 en het congres zal het thema “Embracing New Frontiers” dragen.

Grayling teams in Istanbul en Londen zullen strategisch advies bieden aan de hosts van het congres, de Turkse regering en de World Energy Council. Grayling ontwikkelt de communicatiestrategie rondom het evenement, onderhoudt mediarelaties en activeert de betrokkenheid op sociale media, in de aanloop naar en tijdens het evenement zelf. Het wereldwijde netwerk van Grayling zal daarbij op diverse locaties ondersteuning bieden.

Ana Dodea, Managing Director van Grayling Turkije, vertelt over de nieuwe uitdaging: “Het World Energy Congress is een ontzettend invloedrijk evenement dat op grote schaal wordt bijgewoond door ministers van regeringen wereldwijd en de belangrijkste spelers uit de internationale energie-industrie. We zijn zeer trots dat we zijn gekozen als communicatiepartner voor dit prestigieuze wereldwijde evenement.”

Suleyman Bulut, Executive Director van het Turkse organisatie comité van het WEC 2016, zegt: “We zijn onder de indruk van Graylings uitstekende ervaring, de manier waarop er internationaal wordt samengewerkt tussen teams en hun grondige kennis van de huidige dynamiek in de mondiale energiesector. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

“Het World Energy Congress is een ontzettend invloedrijk evenement dat op grote schaal wordt bijgewoond door ministers van regeringen wereldwijd en de belangrijkste spelers uit de internationale energie-industrie. We zijn zeer trots dat we zijn gekozen als communicatiepartner voor dit prestigieuze wereldwijde evenement.„ Ana Dodea, Managing Director van Grayling Turkije
“We zijn onder de indruk van Graylings uitstekende ervaring, de manier waarop er internationaal wordt samengewerkt tussen teams en hun grondige kennis van de huidige dynamiek in de mondiale energiesector. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.„ Suleyman Bulut, Executive Director van het Turkse organisatie comité van het WEC 2016

Over het World Energy Congress - De World Energy Council is gastheer van het World Energy Congress, 's werelds grootste en meest invloedrijke energie evenement voor alle aspecten van de energie-agenda. Eens in de drie jaar biedt het congres een platform voor energie-leiders en experts in alle aspecten van de sector, om de uitdagingen en kansen voor leveranciers en afnemers van energie aan te pakken.

Gedurende de 90-jarige geschiedenis van de World Energy Council is het Congres het hoogtepunt van de organisatie. Het congres is inmiddels georganiseerd in 21 steden over de hele wereld en het 23e World Energy Congress vindt plaats in Istanbul, Turkije, in 2016.

Bezoek voor meer informatie: www.wec2016istanbul.org.tr
Download PDF
Download PDF
Over Grayling Netherlands

Grayling is een toonaangevend, wereldwijd opererend PR-adviesbureau.
Grayling heeft 70 vestigingen in meer dan 40 landen in Europa, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en het Azië.

Belangrijke sectoren waarin het bureau actief is zijn energie, milieu, industrie; gezondheid en farmaceutica; financiële en professionele diensten; technologie, media en telecommunicatie; consumentenmerken, overheid en publieke sector.

www.grayling.nl